Rabobank Noord-Groningen stelt wederom een deel van haar winst beschikbaar aan het lokale verenigingsleven. Tijdens de Rabobank Clubkas Campagne kunnen leden van Rabobank Noord-Groningen hun stem uitbrengen op de vereniging(en) die zij een warm hart toedragen.

Ook IJsvereniging IJsbaan Middelstum is deelnemer aan de Rabobank Clubkas Campagne 2019. Hoe meer stemmen op ons worden uitgebracht des te hoger het bedrag dat wij ontvangen. In 2019 wordt door Rabobank Noord-Groningen in totaal 35.000 euro beschikbaar gesteld. Dit bedrag wordt onder de deelnemende verenigingen verdeeld op basis van het aantal stemmen dat op hen is uitgebracht.

 

 


Leden van Rabobank Noord-Groningen mogen hun stem uitbrengen op hun favoriete clubs. Hiervoor ontvangen zij op 12 februari 2019 een unieke stemcode per post. De stemperiode is van 12 februari 2019 t/m 28 februari 2019. Alle leden van Rabobank Noord-Groningen krijgen vijf stemmen ter beschikking die uitsluitend via internet uitgebracht kunnen worden. Een lid mag maximaal twee stemmen op eenzelfde vereniging/stichting uitbrengen.

NB: Met alleen een rekeningnummer bij de Rabobank Noord-Groningen ben je nog geen lid van de Rabobank. Lid worden kun je door je hiervoor op de website van de Rabobank Noord-Groningen (www.rabobank.nl/ng) aan te melden. Je kunt lid worden als je klant bent bij Rabobank Noord-Groningen en minimaal één dienst afneemt.

Alleen klanten die in januari 2019 al lid waren van Rabobank Noord-Nederland kunnen dit jaar stemmen. Wil je volgend jaar stemmen wordt dan nu gratis lid van Rabobank Noord-Nederland!

Ook in de komende periode komen wij weer voor de nodige kosten te staan de leden om de leden van onze vereniging te kunnen plezieren. Wij stellen het dan ook zeer op prijs als jij jouw stem(men) op ons uit brengt.

 

© 2021 www.ijsbaanmiddelstum.nl
Joomla Templates by Joomzilla.com