Tijdens de openingsmaanden van kunstijsbaan "Kardinge" te Groningen is de schaatstrainingsgroep IJsbaan Middelstum actief. Onderstaand informatie over onze schaatstrainingsgroep.

Trainingen:
Begin oktober start op de dinsdagavonden van 19.00 uur tot 20.15 uur de ijstraining op kunstijsbaan "Kardinge" te Groningen.

Clubkleding:
Alle leden ontvangen een trainingsjas met logo en sponsor-uiting, zodat men op de ijsbaan goed herkenbaar is. De verstrekte kleding blijft eigendom van de schaatstrainingsgroep. Tijdens trainingen is het wenselijk deze kleding te dragen.

De trainers:
De training wordt gegeven door Marten van Dijken.

Contributie:
De contributie bedraagt € 40,00 per jaar. Daarnaast dient men lid te zijn van de IJsvereniging IJsbaan Middelstum. Voor toegang tot kunstijsbaan "Kardinge" te Groningen worden in clubverband knipkaarten geregeld. De contributie dient bij aanvang van het seizoen te worden voldaan door overmaking op rekeningnummer NL76RABO0342253972 t.n.v. IJsbaan Middelstum o.v.v. contributie Schaatstrainingsgroep. Hiervoor krijg je van de schaatstrainingsgroep een nota.
De toegangskaarten voor kunstijsbaan "Kardinge" dienen bij aanvang van het seizoen contant te worden voldaan bij de kassa van sportcentrum "Kardinge" te Groningen.

Nadere informatie:
Voor meer informatie over de schaatstrainingsgroep IJsbaan Middelstum en opgave kun je terecht bij Janny Donkerbroek (06-51826670), Niek Grommers of Ronald Brons.

 

 

© 2023 www.ijsbaanmiddelstum.nl
Joomla Templates by Joomzilla.com